Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-day-osszefoglalo

2021.04.08

MABIASZ Day - Összefoglaló

MABIASZ Day - Összefoglaló

Kedves Kollégák!

 

Nagyon szépen köszönjük mindazoknak, akik részt vettek a múlt heti MABIASZ Day-en. Ismét egy nagyszerű és színvonalas műsor részesei lehettünk, melyhez Ti is hozzájárultatok a nézettség növelésével. Aki esetleg lemaradt az előadásokról, jó hírrel szolgálhatunk: megtekinthető az egész műsor!  https://onlinerendezvenyek.hu/mabiasz/ 


Püski András elnök úr megnyitója után a Generali biztosító 190 éves múltját és történetét láthattuk, ami önmagában is egy kiemelkedő eredmény! Ehhez még egyszer gratulálunk!

Majd az alkuszi működésről, és annak egy másik piacát is bemutató, németországi kitekintőt láthattunk Dr. Püski András biztosítási szakjogász jóvoltából. Prezentációját megtaláljátok a mellékletben.

Végül de nem utolsó sorban Geszti Péter hangulatos és pörgős bejelentkezésével zártuk a programot.

 

Szeretnénk megköszönni a biztosítók vírushelyzetben alkalmazott rugalmas és segítőkész munkáját is. Kiemelten köszönjük a Signal biztosítónak, hogy 2020-ban az alkuszok érdemi munkáját kiemelkedően támogatták, melynek megbecsüléseként a MABIASZ elismerő oklevélben részesítette a biztosító társaságot.

A kvízjáték nyerteseit hamarosan értesítjük, nyereményeiket postai úton fogják megkapni.

Köszönjük a Smash Event-nek is, hogy ilyen színvonalas műsor létrehozásában segítséget nyújtottak!

Reméljük hamarosan személyesen is találkozhatunk, addig is vigyázzatok magatokra!

 

Üdvözlettel:
Püski András elnök
Kósa Attila
MABIASZ

 

Alkusz a rengetegben - Letöltés