Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

2019.05.19

MABIASZ KONFERENCIA 2019.

mabiasz-konferencia-2019

Kedves Kollégák!

Elindult a jövő évi tavaszi konferenciánk szervezése, már jó előre írjátok be a naptárotokba a konferencia dátumát.

MABIASZ KONFERENCIA 2019.
2019. május 19-20-21.

A konferencia helyszíne:

Thermal Hotel Visegrád****superior


2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

A konferencia programjának előkészítése folyamatban van, arról hamarosan értesíteni fogunk benneteket. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, a biztosítók által is támogatott, megújult, interaktívabb programokban bővelkedő konferenciát rendezzünk.

Szövetségünk, eddigi elveihez ragaszkodva tagjaink számára (1 fő/vállalkozás)  továbbra is térítésmentesen biztosítja a rendezvényen való részvételt.

Szeretnénk az előző évekhez hasonlóan egy jó hangulatú, szakmai, emberi kapcsolatokat erősítő rendezvényt szervezni, ahol a hivatalos programon túl megbeszélhetjük gondjainkat, problémáinkat, megoszthatjuk egymással örömeinket, és végül, de nem utolsó sorban jól érezhetjük magunkat egymás társaságában.

A jelentkezéseket 2019. januárjától fogadjuk. Addig is bármi kérdéssel keressetek bennünket bizalommal az info@mabiasz.hu e-mail címen.

 

MABIASZ Konferencia 2019 program - Letöltés

Jelentkezési lap 2019. - Letöltés

2019.09.13

Sportnap

sportnap

Szövetségünk továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy minél több olyan alkalmat teremtsen amikor a szakma képviselői (alkuszok, biztosítósok) találkozhatnak és kötetlen keretek között tölthetnek el hasznos órákat. Úgy véljük az ilyen alkalmak azok, amikor emberi kapcsolatokat építhetünk, a meglévőket tovább ápolhatjuk. Hisszük, hogy a szakmában dolgozó minden szereplő számára rendkívül fontos ez, hiszen gyakran többet ér egy személyes kapcsolat, mint a magas szintű szakmai felkészültség.

Mindezek miatt 2017-ben életre hívtuk a Biztosítósok Ligája focitornát és a vele egyidőben megrendezett Főzőversenyt melyet szeptember közepén, Inárcson tartottunk meg. Az első rendezvény sikerén felbuzdulva, 2018-ban is folytattuk azt, akkor már az FBAMSZ partnerségével és az elsőhöz képest dupla annyi résztvevővel. 12 foci és 16 főzőcsapat mérte össze a tudását és közel 250 kolléga töltött el egy igen kellemes napot ezen a programon.

A hagyományt mindenképpen folytatni szeretnénk és készülünk 2019. szeptemberére is. Addig is az emlékek felidézésére és kedvcsinálónak böngésszetek a korábbi években készült fényképek között.