Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

2019.05.19

MABIASZ KONFERENCIA 2019.

mabiasz-konferencia-2019

 Az idei évben is nagy sikerrel zárult az óriási érdeklődésre számot tartó tavaszi rendezvényünk. A rendezvényen 160 alkusz és 18 biztosító társaság képviselői vettek részt összesen megközelítőleg 350 fővel.

A konferencián két napon keresztül értékes szakmai előadásokat hallgathattak a jelen lévők. Az első napon a MABISZ, az MNB és a Pénzügyminisztérium képviselői az aktuális, biztosítási szakmát érintő információkról tájékoztatták az érdeklődőket a második napon pedig olyan előadókat hallgathattunk, mint dr. Farkas András, dr. Asztalos László, Szalmás Gábor és Gundel Takács Gábor.

A vasárnap esti gálavacsorán idén is átadásra került a Muzsay Géza szakmai nívódíj, amely elismerést idén dr. Kálózdi Tamás kapta meg a biztosítási szakmában eltöltött eddigi munkája elismeréseként. A tavalyi évhez hasonlóan a szövetség tagjainak szavazata alapján a Mabiasz által alapított Biztosítási Termék nagydíjak is kiosztásra kerültek. A díjazottak a különböző kategóriákban:

  • Casco: Arany-Generali, Ezüst-Uniqa, Bronz-Groupama
  • Lakás: Arany-Aegon, Ezüst-Generali, Bronz-Groupama
  • Vagyon és felelősség: Arany-Generali, Ezüst-Aegon, Bronz-Allianz
  • Szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás: Arany-Uniqa, Ezüst-Generali, Bronz-Union
  • Utasbiztosítás: Arany-EUB, Ezüst-Aegon, Bronz-Mapfre

Új elismerésként került átadásra a MABIASZ kezdeményezésre a biztosítók szavazatai alapján az Év Alkusza díj. A díjazott tagjaink:

  • BAG Kaposvár Kft.
  • Euro-Quattro Kft.
  • Kőrös Blank Kft.
  • Top Bróker Kft.

Természetesen a szakmai előadásokon kívül szabadidős rendezvényeken is szórakozhattak a résztvevők. A visszajelzések alapján egy jó hangulatú, szakmai, emberi kapcsolatokat erősítő rendezvényen lehettünk együtt, ahol a hivatalos programon túl megbeszélhettük gondjainkat, problémáinkat, megoszthattuk egymással örömeinket, és végül, de nem utolsó sorban jól érezhettük magunkat egymás társaságában.

 

2019.09.06

Sportnap

sportnap

Szövetségünk továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy minél több olyan alkalmat teremtsen amikor a szakma képviselői (alkuszok, biztosítósok) találkozhatnak és kötetlen keretek között tölthetnek el hasznos órákat. Úgy véljük az ilyen alkalmak azok, amikor emberi kapcsolatokat építhetünk, a meglévőket tovább ápolhatjuk. Hisszük, hogy a szakmában dolgozó minden szereplő számára rendkívül fontos ez, hiszen gyakran többet ér egy személyes kapcsolat, mint a magas szintű szakmai felkészültség.

Mindezek miatt 2017-ben életre hívtuk a Biztosítósok Ligája focitornát és a vele egyidőben megrendezett Főzőversenyt melyet szeptember közepén, Inárcson tartottunk meg. Az első rendezvény sikerén felbuzdulva, 2018-ban is folytattuk azt, akkor már az FBAMSZ partnerségével és az elsőhöz képest dupla annyi résztvevővel. 12 foci és 16 főzőcsapat mérte össze a tudását és közel 250 kolléga töltött el egy igen kellemes napot ezen a programon.

A hagyományt mindenképpen folytatni szeretnénk és készülünk 2019. szeptemberére is. Addig is az emlékek felidézésére és kedvcsinálónak böngésszetek a korábbi években készült fényképek között.