Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-konferencia-2020-elmarad

2020.09.01

MABIASZ KONFERENCIA 2020. - ELMARAD!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a szeptember 28-29-re tervezett idei évi MABIASZ konferencia, a fokozódó járványhelyzet miatt sajnálatos módon e l m a r a d!

Kedves Kollégák!

 

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a szeptember 28-29-re tervezett idei évi MABIASZ konferencia, a fokozódó járványhelyzet miatt sajnálatos módon

e l m a r a d

Rendezvényeink megszervezése során elsődleges szempont az azon résztvevők biztonsága és egészsége, ezért fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és kormányzati kommunikációt, továbbá megtesszük a szükséges óvintézkedéseket.

Bízunk benne, hogy 2021-ben az előző évekhez hasonlóan egy jó hangulatú, szakmai, emberi kapcsolatokat erősítő rendezvényt tudunk majd szervezni, ahol a hivatalos programon túl megbeszélhetjük gondjainkat, problémáinkat, megoszthatjuk egymással örömeinket, és végül, de nem utolsó sorban jól érezhetjük magunkat egymás társaságában.

Megértéseteket köszönjük!

A szeptember 9-ei MABIASZ Sportnap, szabadtéri rendezvényként, természetesen megrendezésre kerül, melyre szeretettel várjuk a résztvevőket!

 

Üdvözlettel:
Püski András elnök
Kósa Attila
MABIASZ