Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

sportnap

2018.12.19

Sportnap

2017-ben szerveztük meg elsőként a Biztosítósok Ligája focitornát és Főzőversenyt, azóta pedig már kétszer is sikerült közel kétszer annyi résztvevővel lebonyolítani a rendezvényt.

Szövetségünk továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy minél több olyan alkalmat teremtsen amikor a szakma képviselői (alkuszok, biztosítósok) találkozhatnak és kötetlen keretek között tölthetnek el hasznos órákat. Úgy véljük az ilyen alkalmak azok, amikor emberi kapcsolatokat építhetünk, a meglévőket tovább ápolhatjuk. Hisszük, hogy a szakmában dolgozó minden szereplő számára rendkívül fontos ez, hiszen gyakran többet ér egy személyes kapcsolat, mint a magas szintű szakmai felkészültség.

  1. szeptemberében is hatalmas sikerrel, egyre többen és jó hangulattal szurkoltunk a focipályán, és a bográcsok körül is.

A hagyományt mindenképpen folytatni szeretnénk és készülünk 2020. szeptemberére is. Addig is az emlékek felidézésére és kedvcsinálónak böngésszetek a korábbi években készült fényképek között.