Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-sportnap-es-fozoverseny-2020

2020.07.03

MABIASZ Sportnap és Főzőverseny 2020.

MABIASZ Sportnap és Főzőverseny 2020. szeptember 9. (szerda)! Várjuk jelentekéseiteket!

Kedves Kollégák!

 

Szövetségünk továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy minél több olyan alkalmat teremtsen amikor a szakma képviselői (alkuszok, biztosítósok) találkozhatnak és kötetlen keretek között tölthetnek el hasznos órákat.

Úgy véljük az ilyen alkalmak azok, amikor emberi kapcsolatokat építhetünk, a meglévőket tovább ápolhatjuk. Hisszük, hogy a szakmában dolgozó minden szereplő számára rendkívül fontos ez, hiszen gyakran többet ér egy személyes kapcsolat, mint a magas szintű szakmai felkészültség.

Bízunk benne, hogy mindenki épen és egészségesen átvészelte a veszélyhelyzetet. A korlátozások feloldásával sok helyen visszatér az élet és a munka a régi kerékvágásba. A MABIASZ is fontosnak tartja a személyes kapcsolatok ápolását és ügyintézést, hiszen a szakmánkban elengedhetetlen a személyes kontaktus fenntartása.

Ezért 2020. szeptember 09-én, a korábbi évek sikeres rendezvényei után ismételten megrendezzük a IV. Biztosítósok Ligája focitornát és a IV. Főzőversenyt Inárcson. A focikupa és a főzőverseny kiírását, jelentkezési lapját levelünk mellékleteként megtaláljátok. A jelentkezési határidő mindkét rendezvényre 2020. augusztus 10.

A focitornára az első 12, a főzőversenyre az első 20 csapat nevezését tudjuk elfogadni, kérjük ne halogassátok a jelentkezést.

Akkor is nyugodtan jelezzétek részvételi szándékotokat, ha nem tudtok a focikupára csapatot kiállítani, de szeretnétek részt venni rajta mert tervezzük az ilyen jelentkezők számára MABIASZ-os (vegyes) csapatok megszervezését is.

Kérjük jelentkezéseteket az info@mabiasz.hu címre megküldeni szíveskedjetek. Bármilyen további kérdésetekkel kapcsolatosan Kósa Attila áll rendelkezésetekre (06-30/341-1711).

Természetesen várjuk a szurkolókat és érdeklődőket is a rendezvényre, nem csak a csapatok jelentkezését, szeretnénk minél többen együtt lenni a szakmából a rendezvényen.

A jelen lévőknek lehetőségük van bármilyen reklámanyag (molinó, roll-up, stand, stb.) kihelyezésére és felállítására is a szervezőkkel előre egyeztetettek alapján, illetve ha bármilyen egyéb módon támogatni kívánjátok a rendezvényt azt is örömmel vesszük.

Bízunk benne, hogy sikerül egy kellemes napot együtt töltsenek a szakma képviselői. Várjuk jelentkezéseteket!

 

Üdvözlettel:
Püski András, elnök
Kósa Attila
MABIASZ

Főzőverseny kiírás - Letöltés

Főzőverseny jelentkezés - Letöltés

Focikupa versenykiírás - Letöltés

Focikupa jelentkezés - Letöltés